Reseptit
alle 30 min
4

Himahella

Laskiaispulla 2018: Marenki-Nutella-banaanisemla

Ruotsalaiset ovat vuodesta 2015 lanseeranneet päivitetyn version klassisesta laskiaispullasta eli semlasta. Vuonna 2018 laskiaispulla täytetään marengilla maustettulla kermavaahdolla, pähkinätahnalla ja banaaniviipaleilla.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
4 perinteistä pikkupullaa

Täyte

2 dl kouhukermaa
2 rkl marenkimuruja
4 tl levitettävää pähkinätahnaa (Nutella)
1- 1 1/2 banaania

Koristeeksi

tomusokeria

Valmistusohje

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta vaahto murennellulla marengilla.
  2. Leikkaa laskiaispullista hatut. ( Ohjeen löydät postauksesta Himahellassa pulla leivotaan juureen.) Viipaloi banaani. Levitä jokaiselle pullalle teelusikallinen Nutellaa, lado pähkinätahnan  päälle 3-4 banaaniviipaletta ja kruunaa herkku 1-2 rkl kermavaahtoa. Voit myös pursottaa kerman, mikäli haluat huolitelluman laskiaispullan.
  3. Pane hatut takaisin pullien päälle ja puuteroi pullat tomusokerilla.
  4. Ohje: Pullataikina juurimenetelmällä

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Laskiaispulla 2018: Marenki-Nutella-banaanisemla

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X