Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Marenki-nutella-banaanisemla -laskiaispulla

Ruotsalaiset ovat vuodesta 2015 lanseeranneet päivitetyn version klassisesta laskiaispullasta eli semlasta. Vuonna 2018 laskiaispulla täytetään marengilla maustettulla kermavaahdolla, pähkinätahnalla ja banaaniviipaleilla.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 4 perinteistä pikkupullaa

Täyte

  • 2 dl kouhukermaa
  • 2 rkl marenkimuruja
  • 4 tl levitettävää pähkinätahnaa (Nutella)
  • 1- 1 ½ banaania

Koristeeksi

  • tomusokeria

Valmistusohje

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta vaahto murennellulla marengilla.
  2. Leikkaa laskiaispullista hatut. ( Ohjeen löydät postauksesta Himahellassa pulla leivotaan juureen.) Viipaloi banaani. Levitä jokaiselle pullalle teelusikallinen Nutellaa, lado pähkinätahnan  päälle 3-4 banaaniviipaletta ja kruunaa herkku 1-2 rkl kermavaahtoa. Voit myös pursottaa kerman, mikäli haluat huolitelluman laskiaispullan.
  3. Pane hatut takaisin pullien päälle ja puuteroi pullat tomusokerilla.
  4. Ohje: Pullataikina juurimenetelmällä


Kommentoi

Kommentoi juttua: Marenki-nutella-banaanisemla -laskiaispulla

Sinun täytyy kommentoidaksesi.