Reseptit
30-60 min
Kiitos

Lehtikaaliletut

Kokeile lehtikaalilettuja pinaattilettujen vaihtoehtona. Voimakkaanmakuista ja C-vitamiinipitoista lehtikaalia kannattaa suosia ruoanlaitossa muutenkin.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
100 g lehtikaalia
1 pieni sipuli varsineen
1 rkl rypsiöljyä
4 dl maitoa
2 munaa
1.5 dl vehnäjauhoja
1 dl ohrajauhoja
1/4 tl suolaa
1/4 tl raastettua muskottipähkinää
1/4 tl rouhittua mustapippuria
pullomargariinia paistamiseen
Mainos

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna sipuli, suikaloi lehtikaali ja kuullota molemmat öljyssä pannulla.
2. Sekoita jauhot maitoon, lisää munat ja muut aineet ja vatkaa tasaiseksi.
3. Anna turvota puolisen tuntia.
4. Paista pieniä tai isoja lettuja pinnoitetulla pannulla.
5. Tarjoa porkkana- ja punajuuriraasteen ja puolukkasurvoksen tai miedosti sokeroidun omenasoseen kera.

Avainsanat

Ruokavalio:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Lehtikaaliletut

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X