Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Lehtikaaliletut

Kokeile lehtikaalilettuja pinaattilettujen vaihtoehtona. Voimakkaanmakuista ja C-vitamiinipitoista lehtikaalia kannattaa suosia ruoanlaitossa muutenkin.

Ainekset

  • 100 g lehtikaalia
  • 1 pieni sipuli varsineen
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 4 dl maitoa
  • 2 munaa
  • 1.5 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl ohrajauhoja
  • ¼ tl suolaa
  • ¼ tl raastettua muskottipähkinää
  • ¼ tl rouhittua mustapippuria
  • pullomargariinia paistamiseen

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna sipuli, suikaloi lehtikaali ja kuullota molemmat öljyssä pannulla. 2. Sekoita jauhot maitoon, lisää munat ja muut aineet ja vatkaa tasaiseksi. 3. Anna turvota puolisen tuntia. 4. Paista pieniä tai isoja lettuja pinnoitetulla pannulla. 5. Tarjoa porkkana- ja punajuuriraasteen ja puolukkasurvoksen tai miedosti sokeroidun omenasoseen kera.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Lehtikaaliletut

Sinun täytyy kommentoidaksesi.