Reseptit
alle 30 min
8
Kiitos

Lehtikaalisipsit

Paahda öljyllä siveltyä lehtikaalia uunissa sipseiksi. Tarjoa herkulliset lehtikaalisipsit lisukkeena tai naposteltava herkkuna.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
400 g lehtikaalia
4 rkl öljyä
ripaus cayennenpippuria
1 tl valkosipuli- tai sitruunasuolaa
Mainos

Valmistusohje

1. Huuhdo ja kuivaa kaalin lehdet. Poista kova lehtiruoti ja nypi pehmeät lehdet suupaloiksi leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

2. Sekoita mausteet lehdille ja paahda uunissa 150 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes ovat rapeita. Tarjoa lisukkeena tai naposteltava herkkuna.

Lisää reseptejä:

Lehtikaalivokki
Lehtikaali-caesarsalaatti
Feta-lehtikaalipiirakat
Ruoka.fi: Lehtikaalikääryleet

Keskustelu

Kommentoi juttua: Lehtikaalisipsit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X