Lehtikaalivokki
Lehtikaalivokki on helppo kasvislisuke aterialle. Trendikäs lehtikaali saa makua valkosipulista, chilistä, soijasta ja inkivääristä.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 8 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
- noin 8 lehtikaalinlehteä
- ½ dl öljyä
- 4 valkosipulinkynttä
- 1 tl raastettua inkivääriä
- 1 tl makeaa chilikastiketta
- 2 rkl soijakastiketta
Valmistusohje
1. Huuhdo kaalinlehdet ja silppua.
2. Kuori ja raasta valkosipulinkynnet ja inkivääri. Kuullota öljyssä. Lisää joukkoon muut ainekset ja kypsennä noin 10 minuuttia.
Kokeile myös muita lehtikaalireseptejä: Lehtikaaliletut Feta-lehtikaalipiirakat Lehtikaali-caesarsalaatti Ruoka.fi: Lehtikaalikääryleet
Kommentoi
Kommentoi juttua: Lehtikaalivokki