Kiinalaiset lihapullat – leijonanpäälihapullat
Reseptit
30-60 min
Kiitos

Leijonanpäälihapullat eli kiinalaiset lihapullat

Leijonanpäälihapullat ovat kotoisin Kiinasta, jossa ne tosin pyöritellään jättisuuriksi ja keitetään haudutetun kaalin päällä lihaliemessä. Jauhelihaseokseenvoi lisätä vielä kuivattuja, liotettuja katkarapuja, vesikastanjoita, riisiviiniä tai sherryä ja ripauksen sokeria. Mutta tällä kertaa nämä muunnellut minileijonanpäät tarjotaan katkarapujen maustaman dippikastikkeen kanssa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kiinalaiset lihapullat, leijonanpäälihapullat

500 g sika-nautajauhelihaa
2 rkl tuoretta inkivääriä
2 rkl maissijauhoja
0.5 dl kanalientä
1-3 rkl soijakastiketta

Keskustelu

Kommentoi juttua: Leijonanpäälihapullat eli kiinalaiset lihapullat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X