Reseptit
6
Kiitos

Leipäpiirakka

Ainekset

Lisää kauppalistalle
7-8 viipaletta Ruispalaleipää
noin 500 g lohta
suolaa
valkopippuria
4 rkl pestoa
400 g jättikatkaravunpyrstöjä
2 rkl öljyä
2 valkosipulinkynttä
rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

Leipäpiirakka kootaan reilunkokoisista paloista ja puhtaista mauista. Ruokaisaan piirakkaan tulee lohta, ruisleipää ja jättikatkarapuja.

1. Lado ruisleipäpaloja voidellun piirakkavuoan pohjalle. Asettele reunoille puolikkaita viipaleita. Voitele palat pestolla.

2. Aseta kevyesti suolattuja ja pippuroituja lohiviipaleita leipäpaloille. Voitele lohipalat pestolla.

3. Peitä pinta jättikatkaravuilla ja voitele ne puristetuilla valkosipulinkynsillä ja mustapippurilla maustetulla öljyllä. Kypsennä leipäpiirakkaa 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Leipäpiirakka

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X