Reseptit
30-60 min
6
Kiitos

Letut ja lohitäyte

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Taikina

2 kananmunaa
4 dl maitoa
1.5 dl vehnäjauhoja
0.5 dl ruisjauhoja
1 tl suolaa ja sokeria
2 rkl öljyä

Paistamiseen

voita tai margariinia

Lisäksi

200 g kylmäsavulohta
100 g rucolaa

Kapris-ranskankerma

1 prk (150 g) ranskankermaa
1 rkl sitruunamehua
1 rkl kapriksia
2 rkl hienonnettua tilliä
2 tl makeaa sinappia

Valmistusohje

1. Riko kananmunien rakenne kulhossa ja lisää maito, jauhot, mausteet ja öljy. sekoita tasaiseksi. Anna lettutaikinan turvota puolisen tuntia ennen paistamista.

2. Kuumenna lettupannu ja paista pieniä lettuja rasvassa pannulla.

3. Anna lettujen hieman jäähtyä. Sekoita kapris-ranskankerman ainekset keskenään. Pinoa ja täytä letut kylmäsavulohiviipaleilla, rucolanlehdillä ja nokareella maustettua ranskankermaa. Koristele lohiletut tillintupsuilla.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Letut ja lohitäyte

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X