Reseptit
30-60 min
Kiitos

Letut

Ainekset

Lisää kauppalistalle
2 kananmunaa
5 dl maitoa
2.5 dl vehnäjauhoja (osaksi ohra- tai hiivaleipäjauhoja)
0.5 dl öljyä
0.5 tl suolaa

Valmistusohje

  1. Vatkaa kananmunien rakenne rikki, lisää puolet maidosta ja sekoita joukkoon jauhot ja suola. Lisää loput maidosta ja öljy. Anna lettutaikinan turvota tunnin verran ennen paistamista.
  2. Paista letut kuumalla pannulla molemmin puolin. Tarjoa suolaisina lettuina esimerkiksi kiehautettujen nokkosten, sienimuhennoksen tai savukalan ja tillin täyttäminä. Lisänä maistuu tomaattisalaatti tai muurinpohjapannulla ohuina viipaleina paahtuneet kukkakaali- ja porkkanaviipaleet.
  • Myös lettutaikinaan voit lisätä hienoksi hakattua, keitettyä nokkosta.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Letut

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X