Reseptit
30-60 min
4
Himahella - avatar

Himahella

Kiitos

Liekkikakku (Flammenküche) vuohenjuustolla ja viinirypäleillä

Flammenküche (liekkikakku) eli tarte flambée on alsacelainen, pizzaa muistuttava ruokalaji. Syksyisessä versiossa täytteeseen laitetaan vuohenjuustoa, viinirypäleitä ja saksanpähkinöitä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Pohja

6 dl vehnäjauhoja
15 g hiivaa
1 tl suolaa
2 1/4 dl vettä
Mainos

Täyte

2 dl ranskankermaa
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
ripaus muskottipähkinää
200 g vuohenjuustoa
150 g viinirypäleitä
1 dl rouhittuja saksanpähkinöitä

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Liekkikakku (Flammenküche) vuohenjuustolla ja viinirypäleillä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X