Liha-juurespata
Reseptit
yli 60 min
8
Kiitos

Liha-juurespata

Maukas pataruoka syntyy edullisesta porsaan suolalavasta helposti isommallekin porukalle. Perunat, porkkanat ja lantut tekevät pataruoasta täydellisen aterian, jota höystää ihanasti tuore rosmariini.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Liha-juurespata

noin 1,8 kg porsaan suolalapaa luulla
2 rkl öljyä ja voita
2 rkl soijakastiketta
2 tl suolaa
0.5 tl rouhittua mustapippuria
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
noin 800 g lanttua
3 porkkanaa
1 laakerinlehti
8 maustepippuria
noin 8 dl lihalientä (gluteeniton)
8 pientä perunaa
Mainos

Pinnalle

hienonnettua persiljaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Liha-juurespata

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X