liha-nuudeliwokki
Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Liha-noodelivokki

Liha-nuudeliwokki valmistetaan naudasta, paksoista, siitakesienistä ja riisinoodeleista. Käytä lihan kypsennyksessä lämpömittaria. Liha on parhaimmillaan, kun sisälämpötilan on 60 astetta.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
noin 400 g naudan ulkofileetä palana
1 rkl öljyä
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
2 salottisipulia
2 valkosipulinkynttä
pala tuoretta inkivääriä
100-150 g siitakesieniä
300 g paksoita
3-4 kevätsipulin vartta
150 g riisinuudeleita
2 tl seesamiöljyä
2 rkl soijakastiketta
1 rkl ruokokidesokeria
Mainos

Keskustelu

Kommentoi juttua: Liha-noodelivokki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X