Reseptit
yli 60 min
30
Kiitos

Lihapasteijat

Lihapasteijat leivotaan itse tehdystä taikinasta ja täytetään liha-riisi-kananmunaseoksella. Kiireisissä hetkissä voi hyvin napata valmistaikinan nopeuttamaan pasteijoiden leipomista.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Lihapasteijat, taikina

5 dl vettä
25 g tuorehiivaa
1 rkl vaaleaa siirappia
1 1/2 dl rypsiöljyä
1 rkl suolaa
noin 12 dl hiivaleipäjauhoja

Lihapasteijat, täyte

500 g keitettyä lihaa
1 dl tummaa riisiä
5 dl lihalientä
3 kananmunaa
1/4 tl mauste- tai valkopippuria

Lihapasteijat, voitelu

1 kananmuna

Keskustelu

Kommentoi juttua: Lihapasteijat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X