Reseptit
30-60 min
4

Lihapulla-tortellini -keitto

Lihapulla-tortellini -keitto valmistuu nopeasti ja hieman huijaamalla. Avun kiireisen kokin arkiruokarumbaan tuovat valmiit juustotäytteiset tortellinit, lihapullat ja maustettu ruokakerma.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Lihapulla-tortellinikeitto:

1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
3 porkkanaa
1,2 l lihalientä
10 mustapippuria
1 laakerinlehti
1 pkt (250 g) valmiita juustotäytteisiä tortellineja
20 valmista lihapullaa
1 dl Kolme yrttiä -ruokakerma (Crea Valio)
(suolaa)

Päälle:

basilikaa ja lehtipersiljaa

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuori porkkanat ja kuutio. Laita kattilaan sipulit, porkkanat, lihaliemi, mustapippurit ja laakerinlehti. Keitä noin 10 minuuttia ja keitä toisessa kattilassa sillä aikaa tortellinit.

2. Lisää keittoon tortellinit, puolitetut lihapullat ja kerma. Kuumenna kiehuvaksi. Mausta tarvittaessa suolalla. Lisää hienonnettu basilika ja lehtipersilja.

Lisää reseptejä:

Pistoukeitto
Jauhelihakeitto
Ruoka.fi Lihapyörykkäkeitto

Avainsanat

Avainsanat: Sesongit ja teemat: Ateriatyyppi: Raaka-aineet:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Lihapulla-tortellini -keitto

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X