Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Lihapulla-tortellinikeitto

Lihapulla-tortellinikeitto valmistuu nopeasti ja hieman huijaamalla. Avun kiireisen kokin arkiruokarumbaan tuovat valmiit juustotäytteiset tortellinit, lihapullat ja maustettu ruokakerma.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Lihapulla-tortellinikeitto:

  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 3 porkkanaa
  • 1,2 l lihalientä
  • 10 mustapippuria
  • 1 laakerinlehti
  • 1 pkt (250 g) valmiita juustotäytteisiä tortellineja
  • 20 valmista lihapullaa
  • 1 dl Kolme yrttiä -ruokakerma (Crea Valio)
  • (suolaa)

Päälle:

  • basilikaa ja lehtipersiljaa

Valmistusohje

Lihapulla-tortellinikeitto tehdään helposti näin:

1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuori porkkanat ja kuutio. Laita kattilaan sipulit, porkkanat, lihaliemi, mustapippurit ja laakerinlehti. Keitä noin 10 minuuttia ja keitä toisessa kattilassa sillä aikaa tortellinit.

2. Lisää keittoon tortellinit, puolitetut lihapullat ja kerma. Kuumenna kiehuvaksi. Mausta tarvittaessa suolalla. Lisää hienonnettu basilika ja lehtipersilja.

Lisää reseptejä:

Pistoukeitto Jauhelihakeitto Ruoka.fi Lihapyörykkäkeitto


Kommentoi

Kommentoi juttua: Lihapulla-tortellinikeitto

Sinun täytyy kommentoidaksesi.