Limemarinoitu lohi
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 20 annosta
- Gluteeniton
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
Ainekset
- 500 g lohta
- 1 rkl karkeaa suolaa
- 2 tl sokeria
- valkopippuria myllystä
- 2 limetin raastettu kuori ja mehu
- noin 5 dl Kylmää vettä
Valmistusohje
1. Pane kala vuokaan. Mausta kala suolalla, sokerilla, pippurilla sekä limettien kuoriraasteella ja mehulla. Kaada päälle kylmää vettä sen verran, että kala peittyy. Anna maustua noin 8 tuntia.
2. Kuivaa kala ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Tarjoa sellaisenaan tai sushin täytteenä.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Limemarinoitu lohi