Reseptit

Limemarinoitu lohi

Valmistusaika
yli 60 min
Annosmäärä
20  annosta

Ainekset

  • 500 g lohta
  • 1 rkl karkeaa suolaa
  • 2 tl sokeria
  • valkopippuria myllystä
  • 2 limetin raastettu kuori ja mehu
  • noin 5 dl Kylmää vettä

Valmistusohje

Limemarinoitu lohi

1. Pane kala vuokaan. Mausta kala suolalla, sokerilla, pippurilla sekä limettien kuoriraasteella ja mehulla. Kaada päälle kylmää vettä sen verran, että kala peittyy. Anna maustua noin 8 tuntia.

2. Kuivaa kala ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Tarjoa sellaisenaan tai sushin täytteenä.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Limemarinoitu lohi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.