Reseptit
alle 30 min
4

Lindströmin papupihvit

Edulliset papupihvit tehdään klassisten lindströminpihvien hengessä. Lisukkeena maistuu purjolla ryyditetty perunamuusi.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Lindströmin papupihvit:

1 punasipuli
2 prk (à 400 / 240 g) säilykekidneypapuja
5-6 pientä säilykepunajuurta
1 1/2 dl kaurahiutaleita
1 dl korppujauhoja
2 kananmunaa
2 1/2 rkl kapriksia
1 tl rouhittua mustapippuria
1/2 tl suolaa

Paistamiseen:

rypsiöljyä

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna punasipuli. Nosta kulhoon ja pehmennä mikrossa 1–2 minuuttia keskiteholla.

2. Huuhtele ja valuta kidneypavut huolella. Nosta sipulit, pavut sekä kaikki loput aineet monitoimikoneeseen, jossa on leikkuuterä. Aja ainekset tasaiseksi massaksi.

3. Muotoile massasta kahdeksan keskikokoista pihviä. Paista öljyssä keskilämmöllä muutaman kerran käännellen, kunnes pihvit kypsyvät ja saavat hieman väriä.

4. Tarjoa purjomuusin kera.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 02/19.

Edullisia kotiruokia punajuuresta:

Lihapullat_ja_ruskea_kastike

Lindströminlihapullat ja ruskea kastike

lindströminpihvit

Lindströminpihvit

punajuuri-härkäpapupihvit, kantarellimuhennos ja kesäkurpitsa-parmesaanitikut

Härkäpapu-punajuuripihvit

Anna.fiLindströmin pihvit kapristen kera

Keskustelu

Kommentoi juttua: Lindströmin papupihvit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X