Linssibolognese
Linssibolognese ihastuttaa aikuisia ja perheen pienimpiä. Perinteisen jauhelihan voi vaihtaa bolognesekastikkeessa linsseihin. Ylijääneen linssikastikkeen voi sujauttaa myös lasagnen tai tortillojen väliin tai loihtia niistä mausteilla, yrteillä ja raikkailla kasviksilla uudenlaisen aterian. Tee ruoasta vegaaninen korvaamalla ranskankerma kasvipohjaisella.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Linssibolognese:
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
1 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
tomaattisosetta
2 dl
mustia linssejä (Beluga)
1 rkl
fariinisokeria
2 tl
kuivattua yrttiseosta
1 tl
suolaa
1/4 tl
rouhittua mustapippuria
2 prk (à 400 g)
tomaattimurskaa
2 dl
vettä
1 dl
ranskankermaa
Keskustelu
Kommentoi juttua: Linssibolognese