linssibolognese
Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Linssibolognese

Perinteisen jauhelihan voi vaihtaa bolognesekastikkeessa linsseihin. Punaisen lihan vähentäminen ja kasvisten lisääminen ruokavalioon on myös ympäristövaikutuksiltaan merkittävä teko. Ylijääneen linssikastikkeen voi sujauttaa myös lasagnen tai tortillojen väliin tai loihtia niistä mausteilla, yrteillä ja raikkailla kasviksilla uudenlainen ateria.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Linssibolognese:

1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
2 rkl tomaattisosetta
2 dl mustia linssejä (Beluga)
1 rkl fariinisokeria
2 tl kuivattua yrttiseosta
1 tl suolaa
1/4 tl rouhittua mustapippuria
2 prk (à 400 g) tomaattimurskaa
2 dl vettä
1 dl ranskankermaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Linssibolognese

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X