lipstikkapasta
Reseptit
30-60 min
2
Kiitos

Lipstikkapasta

Tämä helppo pasta ei kaipaa kermalorauksia, sillä tuore lipstikka ja nokkonen sekä pinjansiemenet tekevät siitä tolkuttoman hyvää. Kuullota ainekset kasarissa ja kippaa sitten keitetty pasta joukkoon. Sekoita hyvin, annostele lautasille, koristele lipstikanlehdillä ja tarjoa parmesaaniraasteen kera.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Lipstikkapasta:

0.5 l tuoretta lipstikkaa
2 dl tuoreita nokkosenlehtiä
1 sipuli
1-2 valkosipulinkynttä
oliiviöljyä
1 dl pinjansiemeniä
1 tl suolaa
runsaasti rouhittua mustapippuria
2-3 tl kuivattua pastamaustesekoitusta (sisältää esim. basilikaa, oreganoa, chiliä)

Lisäksi:

300 g ohutta spagettia tai perhospastaa
parmesaanijuustoa raasteena

Keskustelu

Kommentoi juttua: Lipstikkapasta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X