Reseptit
8
Kiitos

Lohi-camembertfrittata

Ruokaisa lohifritatta saa ihanan kermaisen maun parmesaanista ja camembert-valkohomejuustosta.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Lohi-camembertfrittata:

8 kananmunaa
2 dl turkkilaista jogurttia
1 dl raastettua parmesaanijuustoa
3 rkl hienonnettua tilliä
300 g kylmäsavulohta viipaleina
100 g valkohomejuustoa, esim. camembert

Valmistusohje

1. Vuoraa kakkuvuoka (20–22 cm) kostutetulla leivinpaperiarkilla. Vatkaa kulhossa kevyesti kanamunat ja jogurtti. Sekoita joukkoon parmesaaniraaste ja tilli. Paloittele reilu puolet lohesta ja kuutioi juusto. Kaada munamassa vuokaan ja ripottele joukkoon lohipalat ja juustokuutiot.

2. Paista 200 asteessa 35–40 minuuttia. Anna munakkaan jäähtyä 10–15 minuuttia ennen kumoamista. Tarjoile lopun kylmäsavulohen ja salaatin kera.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 22/18.

Munakas maistuu brunssilla ja lounaalla:

uunimunakas

Uunimunakas

Italialainen munakas

Italialainen munakas

omeletti-lohirullat

Omeletti-lohirullat

Anna.fi: Peruna-lohiuunimunakas

Keskustelu

Kommentoi juttua: Lohi-camembertfrittata

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X