Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Lohi-camembertfrittata

Ruokaisa lohifritatta saa ihanan kermaisen maun camembert-valkohomejuustosta.

Valmistusaika
yli 60 min
Annosmäärä
8  annosta

Ainekset

Lohi-camembertfrittata:

  • 8 kananmunaa
  • 2 dl turkkilaista jogurttia
  • 1 dl raastettua parmesaanijuustoa
  • 3 rkl hienonnettua tilliä
  • 300 g kylmäsavulohta viipaleina
  • 100 g valkohomejuustoa, esim. camembert

Valmistusohje

Lohi-camembertfrittata tehdään helposti näin:

1. Vuoraa kakkuvuoka (20–22 cm) kostutetulla leivinpaperiarkilla. Vatkaa kulhossa kevyesti kanamunat ja jogurtti. Sekoita joukkoon parmesaaniraaste ja tilli. Paloittele reilu puolet lohesta ja kuutioi juusto. Kaada munamassa vuokaan ja ripottele joukkoon lohipalat ja juustokuutiot.

2. Paista 200 asteessa 35–40 minuuttia. Anna munakkaan jäähtyä 10–15 minuuttia ennen kumoamista. Tarjoile lopun kylmäsavulohen ja salaatin kera.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 22/18.

Munakas maistuu brunssilla ja lounaalla:

uunimunakas

Uunimunakas

Italialainen munakas

Italialainen munakas

omeletti-lohirullat

Omeletti-lohirullat

Anna.fi: Peruna-lohiuunimunakas


Kommentoi

Kommentoi juttua: Lohi-camembertfrittata

Sinun täytyy kommentoidaksesi.