Lohi piccata
Lohi piccata vie kielen mennessään. Italialainen klassikkoruoka kanaa piccata toimii myös lohen kanssa. Kapriksista ja sitruunasta tulee ihanan pikantti maku.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Lohi-piccata:
0,8 kg
norjalaista lohta
1 dl
vehnäjauhoja
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
öljyä ja voita paistamiseen
Kermakastike
3 dl
kermaa
3
sitruunaa
2 rkl
kapriksia
½ tl
suolaa
Päälle
½ dl
tuoretta persiljaa
Lisäksi
pastaa
Keskustelu
Aivan liikaa sitruunaa. Itse laitoin vain 1,5 sitruunaa eli puolet vähemmän kuin ohjeessa ja kermakastike oli silti syömäkelvottoman hapan
Miksi suomi-tuunauksissa aina lisätään kermaa ??? Kyllä sitä saa hyvää ilmankin. Italialaiseen Piccata di Pollo – reseptiin ei kerma kuulu, sitruuna ja kaprikset kylläkin.
huomenta
Kommentoi juttua: Lohi piccata