Reseptit
30-60 min

Lohi-piparjuuripasta

Ainekset

Lisää kauppalistalle
300 g pennespastaa
400 g lohta
2 rkl öljyä
1 prk (125 g) piparjuurituorejuustoa
2 dl ruokakermaa
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta.
2. Poista lohifileestä nahka ja ruodot. Kuutioi lohi. Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna öljy pannulla, lisää lohipalat ja paista kypsiksi välillä käännellen.
3. Lisää tuorejuusto ja kerma. Kiehauta ja anna hautua noin 5 minuuttia. Mausta lopuksi rouhitulla mustapippurilla ja suolalla. Yhdistä kastike pastan joukkoon tai tarjoa erikseen.

  • Vinkki! Voit käyttää pastaan myös maustamatonta tuorejuustoa ja maustaa pastan piparjuuritahnalla.

Avainsanat

Raaka-aineet:

Ruokavalio:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Lohi-piparjuuripasta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X