Lohi-piparjuuripasta
Piparjuuri-lohipasta on nopea ruoka, jolla kelpaa herkutella niin arkena kuin viikonloppunakin. Voit käyttää ruokaan valmista piparjuurituorejuustoa tai maustaa tuorejuustosta pyöräytetyn kastikkeen nokareella piparjuuritahnaa.
Ainekset
Piparjuuri-lohipasta:
- 300 g pennespastaa
- 400 g lohta
- 2 rkl öljyä
- 1 prk (125 g) piparjuurituorejuustoa
- 2 dl ruokakermaa
- ¼ tl suolaa
- ¼ tl rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
Piparjuuri-lohipasta tehdään helposti näin:
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. 2. Poista lohifileestä nahka ja ruodot. Kuutioi lohi. Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna öljy pannulla, lisää lohipalat ja paista kypsiksi välillä käännellen. 3. Lisää tuorejuusto ja kerma. Kiehauta ja anna hautua noin 5 minuuttia. Mausta lopuksi rouhitulla mustapippurilla ja suolalla. Yhdistä kastike pastan joukkoon tai tarjoa erikseen.
- Vinkki! Voit käyttää pastaan myös maustamatonta tuorejuustoa ja maustaa pastan piparjuuritahnalla.
Lue myös: Täydellinen lohipasta – Kotilieden helpolla ja nopealla ohjeella onnistut
Lue myös Anna.fi/ruoka: Sitruuna-lohipasta
Kommentoi
Kommentoi juttua: Lohi-piparjuuripasta