Lohicarpaccio ja mätimalja
Reseptit
yli 60 min
10
Kiitos

Lohicarpaccio ja mätimalja

Mätimalja ja lohicarpaccio on helmeilevä herkku. Miedosti suolattu lohi leikataan ohuiksi viipaleiksi ja tarjotaan carpacciona mädin, punasipulin ja smetanan kanssa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Lohicarpaccio:

500 g lohta
1 rkl karkeaa merisuolaa

Lohicarpaccion pinnalle:

karkeaa merisuolaa myllystä
mustapippuria myllystä
oliiviöljyä
1 limetin mehu

Mätimalja yhdelle:

0.5 dl mätiä
1 tl smetanaa
silputtua punasipulia
mustapippuria myllystä
tilliä

Keskustelu

Kommentoi juttua: Lohicarpaccio ja mätimalja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X