Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Lohiceviche

Lohiceviche eli sitruunamarinoitu lohi tarjotaan limetillä ja korianterilla maustetun tomaattisalsan kanssa.

Valmistusaika
yli 60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Lohiceviche

  • 1 kirjolohifilee tai 4 siikafileetä
  • 3 (1,5 dl) limetin mehu
  • 0.5 tl punaista chili-valkosipulitahnaa (Sambal Oelek)
  • 2 luumutomaattia (kypsää)
  • ½ salottisipulia
  • 2.5 rkl korianterisilppua
  • merisuolaa
  • mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Lohiceviche tehdään näin:

  1. Leikkaa lohi ohuiksi viipaleiksi. Kaada päälle desilitra limettimehua ja anna raakakypsyä noin kolme tuntia.
  2. Valuta kala liemestä. Leikkaa siemenettömät tomaatit silpuksi ja sekoita muut ainekset. Lisää kala mausteseokseen. Tarjoa lohiceviche salaatin kanssa.

Lue myös: Kalakauppiaan vinkit – näin tunnistat tuoreen kalan

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Jääkellarinlohta alkupalaksi


Kommentoi

Kommentoi juttua: Lohiceviche

Sinun täytyy kommentoidaksesi.