
Lohiceviche
Lohiceviche eli sitruunamarinoitu lohi tarjotaan limetillä ja korianterilla maustetun tomaattisalsan kanssa.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Maidoton
- Munaton
Ainekset
Lohiceviche
- 1 kirjolohifilee tai 4 siikafileetä
- 3 (1,5 dl) limetin mehu
- 0.5 tl punaista chili-valkosipulitahnaa (Sambal Oelek)
- 2 luumutomaattia (kypsää)
- ½ salottisipulia
- 2.5 rkl korianterisilppua
- merisuolaa
- mustapippuria myllystä
Valmistusohje
Lohiceviche tehdään näin:
- Leikkaa lohi ohuiksi viipaleiksi. Kaada päälle desilitra limettimehua ja anna raakakypsyä noin kolme tuntia.
- Valuta kala liemestä. Leikkaa siemenettömät tomaatit silpuksi ja sekoita muut ainekset. Lisää kala mausteseokseen. Tarjoa lohiceviche salaatin kanssa.
Lue myös: Kalakauppiaan vinkit – näin tunnistat tuoreen kalan
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Jääkellarinlohta alkupalaksi
Kommentoi
Kommentoi juttua: Lohiceviche