Reseptit
8
Kiitos

Lohihampurilaiset

Lohihampurilainen on niin kesäinen herkku, se sopii saunailtaan, nautittavaksi laiturinnokassa tai huikopalana juhlien yöruokalajina. Se saa makua tillikastikkesta, kapriksista ja kurkku-sipulisalaatista.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Lohihampurilaiset:

8 hampurilaissämpylää

Lohipihvit:

1 kg nahatonta ja ruodotonta lohifileetä
3 rkl kapriksia
1.5 rkl sinappia
ripaus suolaa
1 kananmuna

Lohihampurilaisten paistamiseen:

voita

Tillikastike lohihampurilaiselle:

2 dl turkkilaista jogurttia
4 rkl hienonnettua tilliä
2 rkl kurkku-sipulisalaattia
1 rkl sitruunamehua
2 tl makeaa sinappia
ripaus sokeria, suolaa ja rouhittua mustapippuria

Lisäksi

salaatinlehtiä

Valmistusohje

1. Paloittele lohifilee ja nosta palat monitoimikoneeseen, jossa on leikkuuterä. Lisää kaprikset, sinappi, suola ja kananmuna. Aja massaksi.

2. Sekoita kastikeainekset ja anna maustua pihvien paiston ajan. Paista muurikalla tai lettupannulla pihvejä noin 3 minuuttia molemmin puolin.

3. Paahda sämpylät ja täytä salaatilla, lohipihveillä ja tillikastikkeella.

Lue myös: 6 x mehevä hampurilainen

Avainsanat

Raaka-aineet:

Reseptien avainsanat:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Lohihampurilaiset

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X