Reseptit
6
Kiitos

Lohikääröset

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 kg lohifileetä
suolaa
valkopippuria
200 g tuorejuustoa (yrtti- tai valkosipuli)
tilliä tai kirveliä

vuokaan:

2 dl valkoviiniä tai 1 sitruunan mehu ja 1 dl vettä
1 rkl äyriäisfondia

Valmistusohje

 

  1. Leikkaa kalafi lee suikaleiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Levitä pinnalle tuorejuustoa tai pala vuohenjuustoa. Kääri rullalle jakiinnitä hammastikulla.
  2. Lado kalakääröt uunivuokaan. Kaada vuokaan valkoviiniä tai vettä ja sitruunamehua sekä äyriäisfondi. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Poista hammastikut ennen tarjollepanoa. Korista tillillä tai kirvelillä.

Avainsanat

Sesongit ja teemat:

Raaka-aineet:

Ruokavalio:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Lohikääröset

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X