Lohimousse
Lohimousse, lohiviettelys, lohiröra....suositulla kalaherkulla on monta nimeä. Se sopii yhtä hyvin juhlapöytään alkupalaksi kuin uuniperunoiden täytteeksi. Lohimoussen parina maistuvat ruisleipä ja saaristolaisleipä oman maun mukaan. Viettelyksen salaisuus on graavilohen ja kylmäsavulohen yhdistelmä. Tarjoa lohimousse jouluna tai juhannuksena. Keräät varmat kehut!
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Lohimousse
1 pieni
punasipuli
200 g
kylmäsavulohta
200 g
graavilohta
150 g
ranskankermaa
1 dl
tilliä
2 rkl
sitruunamehua
1/4 tl
mustapippuria
Koristelu
3 rkl
ruohosipulia
Tarjoilu
10
ruisleipäviipaletta
Keskustelu
Kommentoi juttua: Lohimousse