Reseptit
alle 30 min
10
Kiitos

Lohimousse

Lohimousse, lohiviettelys, lohiröra....suositulla kalaherkulla on monta nimeä. Se sopii yhtä hyvin juhlapöytään alkupalaksi kuin uuniperunoiden täytteeksi. Lohimoussen parina maistuvat ruisleipä ja saaristolaisleipä oman maun mukaan. Viettelyksen salaisuus on graavilohen ja kylmäsavulohen yhdistelmä. Tarjoa lohimousse jouluna tai juhannuksena. Keräät varmat kehut!

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Lohimousse

1 pieni punasipuli
200 g kylmäsavulohta
200 g graavilohta
150 g ranskankermaa
1 dl tilliä
2 rkl sitruunamehua
1/4 tl mustapippuria

Koristelu

3 rkl ruohosipulia

Tarjoilu

10 ruisleipäviipaletta

Keskustelu

Kommentoi juttua: Lohimousse

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X