Reseptit
alle 30 min
4

Lohitahna

Tarjoa lohitahna kesällä uusien perunoiden kanssa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
400 g graavisuolattua lohta
200 g ruohosipulituorejuustoa
tilliä
karhunlaukanlehtiä (ramlök)

Valmistusohje

Lohitahna

 

  1. Poista kalasta nahka ja mahdolliset ruodot. Sekoita kala ja tuorejuusto monitoimikoneessatahnaksi. Lisää joukkoon silputtua tilliä.
  2. Tarjoa varhaisperunoiden kanssa tai leivän päällisenä. Tahnasta voi tehdä myös karhunlaukan lehteen käärittyjä nyyttejä.
  • VINKKI: Tarjoa varhaisperunoiden kanssa.
  • VINKKI: Karhunlaukka on saaristossa kasvava villisipuli, jonka suipot lehdet muistuttavat kielonlehtiä. Se on hyvin kotipuutarhassa kasvava maustekasvi. Lue täältä lisää karhunlaukasta.

 

Avainsanat

Ruokavalio: Ateriatyyppi: Raaka-aineet:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Lohitahna

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X