Reseptit

Lohiyllätys

Ainekset

  • 200 g graavilohiviipaleita
  • 250 g graavisiikaa
  • 100 g kevyttuorejuustoa, ruohosipulilla maustettua
  • 1 rkl silputtua tilliä tai ruohosipulia
  • 4 hapankorppua

koristeeksi:

  • tilliä

Valmistusohje

Lohiyllätys

  1. Vuoraa pieni, pyöreäpohjainen astia muovikelmulla. Asettele paperinohuita lohiviipaleita astian pohjalle ja reunoille.
  2. Leikkaa siika ohuiksi viipaleiksi ja silppua tai pyöräytä teholeikkurissa karkeaksi massaksi. Mausta seos tuorejuustolla ja tillillä tai ruohosipulilla. Täytä lohiviipaleilla vuorattu astia siikaseoksella.
  3. Murskaa hapankorput ja ripota murut siikamassan päälle, Peitä astiat muovikelmulla ja anna vetäytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.
  4. Tarjoa salaatin ja mädin kanssa alkupalana.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Lohiyllätys

Sinun täytyy kommentoidaksesi.