Peuran ulkofilee
Reseptit
yli 60 min
9
Kiitos

Loimutettu peuran ulkofilee

Loimutettu peuran ulkofilee on juhlavaa herkkua. Kun peuran ulkofileen lämpötila on sopiva ja lihan pinta paahtuu kiinni, ei juuri nesteitä valu lihasta kypsentämisen aikana. Tunnin verran loimulla kypsennetty filee on vielä sisältä mehevän punaista.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Peuran ulkofilee

kokonainen peuran ulkofilee (1,5 kg) (tai naudan sisäfilee)

marinadi:

mustapippuria
rosmariinia
noin 1 dl pistaasiöljyä
0,5-0,8 dl punaviiniä
basilikaa

mausteeksi:

rouhittua merisuolaa
liekitykseen:
4 cl konjakkia

Keskustelu

Kommentoi juttua: Loimutettu peuran ulkofilee

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X