Luksuslihamureke juustosydämellä
Luksusmurekkeessa maistuvat Välimeren maut: tomaatti, yrtit ja parmesaanijuusto.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
Ainekset
Lihamureke juustosydämellä:
- 800 g naudan jauhelihaa
- 1 dl korppujauhoja
- 1 dl (200 g) kermaviiliä
- 2 salottisipulia
- 2-3 valkosipulinkynttä
- 25 g voita
- 1 tl suolaa
- 1 tl rouhittua mustapippuria
- 2 kananmunaa
- 1 prk (400 g) tomaattimurskaa
- 100 g parmesaanijuustoraastetta
- 3 rkl ketsuppia
- 2 rkl kuivattuja yrttejä (esim. basilikaa ja oreganoa)
Lisäksi:
- 200 g juustoraastetta, esimerkiksi emmentalia
Tarjolle:
- juuresmuusia
Kommentoi
Kommentoi juttua: Luksuslihamureke juustosydämellä
Taisi puuttua, missä vaiheessa nuo kuullotetut sipulit laitetaan mukaan.
Ohjeeseen on korjattu sipulin lisääminen. Kuullotetut sipulit lisätään korppujauhojen kanssa samaan aikaan.