Ruisvuokaleipä
Reseptit
yli 60 min
30
Kiitos

Luomuinen ruisvuokaleipä

Ruisvuokaleipä leivotaan tässä ohjeessa luomujauhoista. Kun leivän päälle kootaan vähärasvaisia leikkeleitä ja runsaasti vihanneksia, on se mainio eväs, virkistävä välipala tai kevyt ateria.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Ruisvuokaleipä

1 l vettä
3 dl luomuruishiutaleita (100 g)
70 g tuorehiivaa
0,3 dl dl luomusokeria (20 g)
1,5 tl tl hienojakoista merisuolaa
0,5 dl kylmäpuristettua luomurypsiöljyä
noin 4 dl luomuhiivaleipäjauhoja (200 g)
noin 7 dl luomuruisjauhoja (420 g)
noin 6 dl luomuvehnäjauhoja (360 g)

Keskustelu

Kommentoi juttua: Luomuinen ruisvuokaleipä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X