Luumu- tai kriikunachutney
Reseptit
yli 60 min
Kiitos

Luumu- tai kriikunachutney

Kirpakan makea luumu- tai kriikunachutneysta tulee maukas lisuke. Soseuta luumut tai kriikunat ja mausta ne tulisen hapanimeläksi kastikkeeksi, joka maistuu liharuokien kanssa. Tällä ohjeella valmistat noin 1 kg:n säilykettä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Luumu- tai kriikunachutney:

1 kg luumuja tai kriikunoita
1 dl vettä
kanelitanko
1 rkl kokonaista, kuorellista kardemummaa tai 2 tl kardemumman siemeniä
1 rkl kokonaisia mausteneilikoita
500 g hillosokeria tai paketti Hillo-marmeladisokeria
1 dl muscovadosokeria
1 dl viinietikkaa
1 rkl Sweetchili-kastiketta
Mainos

Keskustelu

Kommentoi juttua: Luumu- tai kriikunachutney

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X