Reseptit Luumupiirakka Luumukakku paistetaan leivinpaperilla vuoratussa irtopohjavuoassa. Kauniiksi sen tekee tomusokerista päälle pöläytetty pilvi. Lähetä arvostelu Ainekset Pohja: 4 ½ dl vehnäjauhoja 125 g voita 1 dl sokeria ripaus suolaa 1 kananmuna Täyte: 1 kg luumuja 1 ½ dl sokeria 25 g voita Valmistusohje 1. Sekoita vehnäjauhoihin suola ja voi. Lisää muna ja vaivaa murumainen seos taikinaksi. Anna taikinan vetäytyä hetki jääkaapissa. 2. Halkaise luumut ja poista kivi. Karamellisoi luumun puolikkaat sokeri-voiseoksessa pannulla. 3.Painele taikina irtopohjavuokaan, joka on vuorattu leivinpaperilla.Nosta luumut taikinan päälle. Lisää sokeria kerros päälle. Paista 180 asteisessa uunissa noin 35 minuuttia. Anna jäähtyä ennen tarjoilua ja koristele tomusokerilla. Ohje on julkaistu Maalla-lehdessä 8/17. Luumut ihastuttavat näissäkin makeissa leivonnaisissa: Helppo luumupiirakka Keikauskakku luumusta Luumuinen juustokakku Anna.fi: Luumu-mazariinipiirakka Jaa Facebookissa Jaa Whatsappissa Jaa sähköpostitse Jaa Pinterestissä hedelmäkakut luumu makeat leivonnaiset makeat piirakat Rapujuhlat Sadonkorjuu Hedelmät Makeat leivonnaiset Makeat piirakat ja tortut Eurooppalainen ruoka Kommentoi Kommentoi juttua: Luumupiirakka Insinööri 17.8.2019 Minkä kokoinen vuoka? Sokerihippu 18.8.2019 Pohjan ohjeessa on 1 dl sokeria. Milloin se laitetaan? Tuleeko se taikinaan vai vasta pinnalle? Vastaa käyttäjälle InsinööriPeruuta vastaus Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.
Sokerihippu 18.8.2019 Pohjan ohjeessa on 1 dl sokeria. Milloin se laitetaan? Tuleeko se taikinaan vai vasta pinnalle?
Kommentoi
Kommentoi juttua: Luumupiirakka
Minkä kokoinen vuoka?
Pohjan ohjeessa on 1 dl sokeria. Milloin se laitetaan? Tuleeko se taikinaan vai vasta pinnalle?