Reseptit
yli 60 min
4
Kiitos

Maa-artisokkahirvikeitto

Maa-artisokka-hirvikeitto tehdään Mika Rampan keittokirjasta löytyvällä ohjeella. Tässä loppusyksyn keitossa maistuvat riista ja juurekset. Ohje on kirjasta Perinneruokaa Prkl (Tammi).

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Maa-artisokka-hirvikeitto:

400 g luullista hirvipaistia tai lapaa
1 rkl voita
1 rkl rypsiöljyä
Mainos

Liemi

1/2 palsternakka
100 g juuriselleriä
1 porkkana
1 sipuli
1 1/2 l vettä
5 maustepippuria
5 katajanmarjaa
LISÄKSI
500 g maa-artisokkaa
1/2 ruukku persiljaa
2 tl suolaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Maa-artisokkahirvikeitto

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X