Reseptit
yli 60 min

Maailman paras gluteeniton lettutaikina

Toimivaksi testattu ohje on takuuvarma ja onnistuu aina!

Ainekset

Lisää kauppalistalle
2 kananmunaa
1/2 dl sokeria
5 dl maitoa
1 tl suolaa
2 1/2 dl gluteenitonta jauhoseosta
Virtasalmen gluteeniton jauhoseos on testattu toimivaksi. Voit kokeilla laittaa taikinaan myös puolet gluteenitonta kaurajauhoa. Myös Sunnuntain gluteeniton jauhoseos on testattu toimivaksi.
voita paistamiseen

Valmistusohje

  1. Vatkaa munat ja sokeri käsivispilällä.
  2. Lisää maito ja suola, sekoita.
  3. Lisää jauhot, sekoita taikina tasaiseksi. Varo, että taikinaan ei jää klönttejä. Anna seistä huoneenlämmössä noin puoli tuntia ennen paistamista.
  4. Tarkista, että taikina ei ole liian löysää tai tiivistä, lisää tarvittaessa jauhoja tai maitoa.
  5. Paista voissa isoja tai pieniä lettuja. Tarjoile letut mansikkahillon ja kermavaahdon tai marjojen ja jäätelön kera.

Keskustelu

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.