Maalaiskananpoikapata
Maalaiskananpoikapata on maittava viikonloppuruoka. Broilerin seuraksi pataan ujutetaan runsaasti valkosipulia, keräkaalia, loraus valkoviiniä sekä sitruunamehua, pari oksaa rosmariinia sekä oliiveja ja saksanpähkinöitä.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Maalaiskananpoikapata:
3
broilerin rintaleikettä
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
rouhittua mustapippuria
2 rkl
Dijon-kokojyväsinappia
400 g
keräkaalia
2
valkosipulinkynttä
2 rkl
oliiviöljyä
2
palsternakkaa
2
oksaa tuoretta rosmariinia
1 1/2 dl
kivettömiä vihreitä oliiveja
1 dl
saksanpähkinöitä
1
sitruunan mehu
1 dl
valkoviiniä
2 rkl
hunajaa
Keskustelu
No, tämä oli kyllä todella epäonnistunut resepti. Rahat ja aika meni hukkaan
Kommentoi juttua: Maalaiskananpoikapata