Maissitortillat
Maissitaikinasta pyöriteltyjen ja paistettujen lettujen eli tortillojen nimi vaihtuu täytteen ja tarjoilutavan mukaan. On tacoja, tostadoja, fajitoja, nachoja, quesadilloja ja enchiladoja. Kaikissa pohjana on maissilettu, joka on paistettu kovaksi öljyssä, kuorrutettu täytteineen juustolla uunissa tai vain kietaistu täytteen ympärille. Lettuja täytetään yleensä papumuhennoksella, juustolla tai lihalla.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Maissitortillat
300 g
(noin 4 ½ dl) masa harina -jauhoa (etniset kaupat)
3 dl
vettä
¼ tl
suolaa
Keskustelu
On niin paljon täällä mainoksia ym, ettei teko- ohjetta löytynyt.
Tosi huono sivu, mainokset tulevat kokoajan päälle ettei pysty lukemaan ohjetta. Tosi vittumainen sivu hermot vaan menee, tehhäänkö se pirruuttaan ja kiusaksi tommonen. Sitten mainoten jälkeen kuulemma ohje jatkuu, kissan vitut. Tuolle sivulle pisteitä 0
Adblock selaimeen niin hermot säästyy kun ei mainoksia näy ollenkaan.
Aivan karmeeta luettavaa mobiililla nää sivut kun ihan täynnä mainoksia… 🤮
Kommentoi juttua: Maissitortillat