Makeat kaurapuuroletut
Valmistusohje
1. Sekoita jäähtyneen puuron joukkoon munat, jauhot ja sokerit. Raasta joukkoon hyvin pestyn sitruunan kuori ja rouhittu valkosuklaa.
2. Anna taikinan turvota huoneenlämmössä noin 15–30 minuuttia.
3. Paista letut voissa lettupannulla molemmin puolin kullanruskeiksi. Tarjoa lämpimien lettujen kanssa marjoja, vaahterasiirappia ja valkosuklaalastuja. Kokeile lisukkeeksi myös paksua maustamatonta jogurttia.
Vinkki: Kaurapuuroletut ovat pinnalta rapeita ja sisältä pehmeitä. Ne maistuvat parhaimmilta aamupalalla, brunssilla tai jälkiruoaksi.
Lisää reseptejä:
Kookosletut
Kahden suklaan letut
Ruoka.fi:
Keskustelu
Kommentoi juttua: Makeat kaurapuuroletut