Reseptit
10
Kiitos

Makeat kaurapuuroletut

Aamulla keitetystä kaurapuurosta valmistuu hetkessä suussasulavia lettusia. Nämä makeat letut ovat parhaimpia jämäherkkuja!

Ainekset

Lisää kauppalistalle
4 dl valmista kaurapuuroa
2 kananmunaa
¾ dl vehnäjauhoja
½ rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
½ sitruunan kuori
50 g valkosuklaata
voita paistamiseen

Lisäksi

marjoja
vaahterasiirappia
valkosuklaalastuja

Valmistusohje

1. Sekoita jäähtyneen puuron joukkoon munat, jauhot ja sokerit. Raasta joukkoon hyvin pestyn sitruunan kuori ja rouhittu valkosuklaa.

2. Anna taikinan turvota huoneenlämmössä noin 15–30 minuuttia.

3. Paista letut voissa lettupannulla molemmin puolin kullanruskeiksi. Tarjoa lämpimien lettujen kanssa marjoja, vaahterasiirappia ja valkosuklaalastuja. Kokeile lisukkeeksi myös paksua maustamatonta jogurttia.

Vinkki: Kaurapuuroletut ovat pinnalta rapeita ja sisältä pehmeitä. Ne maistuvat parhaimmilta aamupalalla, brunssilla tai jälkiruoaksi.

Lisää reseptejä:

Kookosletut
Kahden suklaan letut
Ruoka.fi: Banaanipannarit ja hunajajogurttia

Keskustelu

Kommentoi juttua: Makeat kaurapuuroletut

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X