
Makeat kaurapuuroletut
Aamulla keitetystä kaurapuurosta valmistuu hetkessä suussasulavia lettusia. Nämä makeat letut ovat parhaimpia jämäherkkuja!
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 10 annosta
- Kasvis
Ainekset
- 4 dl valmista kaurapuuroa
- 2 kananmunaa
- ¾ dl vehnäjauhoja
- ½ rkl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- ½ sitruunan kuori
- 50 g valkosuklaata
- voita paistamiseen
Lisäksi
- marjoja
- vaahterasiirappia
- valkosuklaalastuja
Valmistusohje
1. Sekoita jäähtyneen puuron joukkoon munat, jauhot ja sokerit. Raasta joukkoon hyvin pestyn sitruunan kuori ja rouhittu valkosuklaa.
2. Anna taikinan turvota huoneenlämmössä noin 15–30 minuuttia.
3. Paista letut voissa lettupannulla molemmin puolin kullanruskeiksi. Tarjoa lämpimien lettujen kanssa marjoja, vaahterasiirappia ja valkosuklaalastuja. Kokeile lisukkeeksi myös paksua maustamatonta jogurttia.
Vinkki: Kaurapuuroletut ovat pinnalta rapeita ja sisältä pehmeitä. Ne maistuvat parhaimmilta aamupalalla, brunssilla tai jälkiruoaksi.
Lisää reseptejä:
Kookosletut Kahden suklaan letut Ruoka.fi:
Kommentoi
Kommentoi juttua: Makeat kaurapuuroletut
Sitruunankuorta ei löytynyt, joten en laittanut. Puuro johon tein, oli löysähköä, joten letut ei pysynyt kovin hyvin kasassa. Ens kerta teen tiukempaan puuroon tai lisään vähän jauhoja enempi. Maku sen sijaan oli ihastuttava!! Ehdottomasti jatkoon, keveitäkin vielä! Ei tullut ähkyä kuten tavan letuista monesti tulee. Kympin resepti! Kiitos!
Eikä ollut vaahterasiirappia, eikä valkosuklaatakaan 🙂