Makkara-lehtikaalikeitto
Makkara-lehtikaalikeitto on tutun arkiruoan veikeä muunnos. Mausteinen makkara antaa keitolle tuhdin maun. Tomaattisessa liemessä sattumina on myös perunaa, porkkanaa ja lehtikaalia.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Makkara-lehtikaalikeitto:
1
sipuli
2-3
valkosipulikynttä
2 rkl
öljyä
1/2
purjo
2
porkkanaa
7
kiinteää perunaa
1 l
lihalientä
1 prk (400 g)
tomaattimurskaa
1 tl
kuivattua timjamia
1/2 tl
kuivattua rosmariinia
2
laakerinlehteä
10
maustepippuria
1 prk (260 g)
makkaraa (Krakovan Wojtek)
1/2 ps (500 g)
pakastettua lehtikaalia
1/2-1 tl
suolaa
1/2 dl
lehtipersiljaa
Keskustelu
Kommentoi juttua: Makkara-lehtikaalikeitto