
Makkaraborssi
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Maidoton
Ainekset
- 1 ½ l vettä
- 1 pss kuivattuja borssikeittoaineksia
- 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- 2 valkosipulinkynttä
- 4 perunaa
- 125 g makkaraa tai palvikinkkua
- ½ tl mustapippuria
koristeluun:
- persiljaa
Valmistusohje
- Kiehauta vesi ja lisää borssikeittoainekset sekä liemikuutio. Keitä 15 minuuttia.
- Silppua valkosipulinkynnet. Leikkaa makkara suikaleiksi ja lisää suikaleet, kuutioidut perunat ja valkosipulisilppu keittoon. Keitä 5 minuuttia. Mausta pippurilla ja tarkista maku. Tarjoa smetanan tai raejuuston kanssa.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Makkaraborssi