Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Makkaraborssi

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 1/2 l vettä
1 pss kuivattuja borssikeittoaineksia
1 liha- tai kasvisliemikuutio
2 valkosipulinkynttä
4 perunaa
125 g makkaraa tai palvikinkkua
1/2 tl mustapippuria

koristeluun:

persiljaa

Valmistusohje

  1. Kiehauta vesi ja lisää borssikeittoainekset sekä liemikuutio. Keitä 15 minuuttia.
  2. Silppua valkosipulinkynnet. Leikkaa makkara suikaleiksi ja lisää suikaleet, kuutioidut perunat ja valkosipulisilppu keittoon. Keitä 5 minuuttia. Mausta pippurilla ja tarkista maku. Tarjoa smetanan tai raejuuston kanssa.

Avainsanat

Ruokavalio:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Makkaraborssi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X