makkarapata chili con carnen tapaan
Reseptit
30-60 min
6
Kiitos

Makkarapata chili con carnen tapaan

Makkarapata chili con carnen tapaan on taatusti lämmittävää talviruokaa. Padan voi tehdä chorizon sijaan myös muista makkaroista, lihasuikaleista, jauhelihasta tai kokonaan ilman lihaa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Makkarapata:

tilkka öljyä
2 sipulia
4 valkosipulinkynttä
400 g chilitomaattimurskaa
400 g valkosipulitomaatti-murskaa
1 rkl tomaattipyreetä
1 tl juustokuminaa
2 tl savustettua paprikajauhetta
chiliä tai chiliöljyä
kanelitanko
noin 1 tl suolaa
rouhittua mustapippuria
vettä
6 kpl pehmeitä taateleita tai ruokosokeria
2 sellerinvartta
2 porkkanaa
200 g säilöttyjä tai 2 kpl tuoretta paprikaa
noin 400 g chorizo-grillimakkaraa
800 g kidneypapuja
nippu persilijaa tai korianteria

Keskustelu

Kommentoi juttua: Makkarapata chili con carnen tapaan

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X