Makkarapata chili con carnen tapaan
Makkarapata chili con carnen tapaan on taatusti lämmittävää talviruokaa. Padan voi tehdä chorizon sijaan myös muista makkaroista, lihasuikaleista, jauhelihasta tai kokonaan ilman lihaa.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Makkarapata:
1 tilkka
öljyä
2 kpl
sipulia
4 kpl
valkosipulinkynttä
400 g
chilitomaattimurskaa
400 g
valkosipulitomaatti-murskaa
1 rkl
tomaattipyreetä
1 tl
juustokuminaa
2 tl
savustettua paprikajauhetta
chiliä tai chiliöljyä
kanelitanko
noin 1 tl
suolaa
rouhittua mustapippuria
vettä
6 kpl
pehmeitä taateleita tai ruokosokeria
2 kpl
sellerinvartta
2 kpl
porkkanaa
200 g
säilöttyjä tai 2 kpl tuoretta paprikaa
noin 400 g
chorizo-grillimakkaraa
800 g
kidneypapuja
nippu persilijaa tai korianteria
Keskustelu
Kommentoi juttua: Makkarapata chili con carnen tapaan