Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Makkarastroganoff

Makkarastroganoff on halpa makkararuoka, jossa tuttu ruskeakastike maustetaan sinappilla, ketsupilla ja suolakurkuilla.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 400 g lenkkimakkaraa
  • 2 rkl voita
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 4 dl vettä
  • 2 rkl tomaattipyreetä tai ketsuppia
  • 1 tl sinappia
  • 1 tl suolaa
  • 100 g suolakurkkua kuutioituna

Valmistusohje

  1. Kuutioi makkara ja ruskista palat pannulla. Siirrä syrjään hetkeksi.
  2. Kuumenna pannulla voita, lisää jauhot. Sekoittele hetki, että jauhot alkavat ruskistua. Älä päästä palamaan. Lisää vesi ja sekoittele, kunnes kastike on sileää, eli noin 15 minuuttia.
  3. Lisää makkarapalat, tomaattipyree tai ketsuppi, sinappi ja suolaa. Lisää loraus suolakurkkujen keitinlientä. Kuumenna ja sekoita hyvin. 
  4. Lisää lopuksi kuutioidut suolakurkut. Tarjoile perunamuusin kanssa.

Lue myös: Makkarapelti on huikea makkararuoka, jota kannattaa kokeilla 

Lue myös Anna.fi/Ruoka: Makkaramakaronivuoka


Kommentoi

Kommentoi juttua: Makkarastroganoff

Sinun täytyy kommentoidaksesi.