Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Makkarastroganoff

Makkarastroganoff on halpa makkararuoka, jossa tuttu ruskeakastike maustetaan sinappilla, ketsupilla ja suolakurkuilla.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
400 g lenkkimakkaraa
2 rkl voita
2 rkl vehnäjauhoja
4 dl vettä
2 rkl tomaattipyreetä tai ketsuppia
1 tl sinappia
1 tl suolaa
100 g suolakurkkua kuutioituna

Valmistusohje

  1. Kuutioi makkara ja ruskista palat pannulla. Siirrä syrjään hetkeksi.
  2. Kuumenna pannulla voita, lisää jauhot. Sekoittele hetki, että jauhot alkavat ruskistua. Älä päästä palamaan. Lisää vesi ja sekoittele, kunnes kastike on sileää, eli noin 15 minuuttia.
  3. Lisää makkarapalat, tomaattipyree tai ketsuppi, sinappi ja suolaa. Lisää loraus suolakurkkujen keitinlientä. Kuumenna ja sekoita hyvin. 
  4. Lisää lopuksi kuutioidut suolakurkut. Tarjoile perunamuusin kanssa.

Lue myös: Makkarapelti on huikea makkararuoka, jota kannattaa kokeilla 

Lue myös Anna.fi/Ruoka: Makkaramakaronivuoka

Avainsanat

Sesongit ja teemat:

Raaka-aineet:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Makkarastroganoff

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X