Makkarastroganoff
Makkarastroganoff on halpa makkararuoka, jossa tuttu ruskeakastike maustetaan sinappilla, ketsupilla ja suolakurkuilla.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
Ainekset
- 400 g lenkkimakkaraa
- 2 rkl voita
- 2 rkl vehnäjauhoja
- 4 dl vettä
- 2 rkl tomaattipyreetä tai ketsuppia
- 1 tl sinappia
- 1 tl suolaa
- 100 g suolakurkkua kuutioituna
Valmistusohje
- Kuutioi makkara ja ruskista palat pannulla. Siirrä syrjään hetkeksi.
- Kuumenna pannulla voita, lisää jauhot. Sekoittele hetki, että jauhot alkavat ruskistua. Älä päästä palamaan. Lisää vesi ja sekoittele, kunnes kastike on sileää, eli noin 15 minuuttia.
- Lisää makkarapalat, tomaattipyree tai ketsuppi, sinappi ja suolaa. Lisää loraus suolakurkkujen keitinlientä. Kuumenna ja sekoita hyvin.
- Lisää lopuksi kuutioidut suolakurkut. Tarjoile perunamuusin kanssa.
Lue myös: Makkarapelti on huikea makkararuoka, jota kannattaa kokeilla
Lue myös Anna.fi/Ruoka: Makkaramakaronivuoka
Kommentoi
Kommentoi juttua: Makkarastroganoff