
Malja keväälle
Raparperimehusta ja kuohuviinistä syntyy keväinen alku- tai onnittelumalja. Alkoholiton versio pidennetään sitruunalimonadilla tai kivennäisvedellä.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 1 annos
- Gluteeniton
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
Malja keväälle -juoma:
- 1 rkl sokerotua raparperimehua
- 1 dl kuohuviiniä tai sitruunalimonadia ja sitruunanmakuista kivennäisvettä
- ruusun terälehtiä
Valmistusohje
1. Kaada lasiin tilkka raparperimehua ja täytä lasi kylmällä kuohu- viinillä tai sitruunalimonadilla sekä sitruunaisella kivennäisvedellä. Korista malja ruusunterälehdillä.
Katso myös: Pinkki raparperimargarita ja kesäjuhlien muut raikkaat aperitiivit
Anna.fi/ruoka: Raparperimojito
Kommentoi
Kommentoi juttua: Malja keväälle