Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Manchegojuusto-saksanpähkinä-rucolasalaatti

Manchegojuustosta, saksanpähkinöistä ja villirucolasta syntyy maukas salaatti, joka täydentää juhlien buffetpöydän herkullisesti. Helppoa ja hyvänmakuista!

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

Manchegojuusto-saksanpahkinä-rucolasalaatti:

  • 200 g manchegojuustoa
  • 2 dl saksanpähkinöitä
  • 1 ruukku jääsalaattia
  • ½ ruukkua basilikaa
  • 1 ruukku villirucolaa

Valmistusohje

1. Leikkaa juusto ohuiksi siivuiksi, juusto on parhaimmillaan huoneenlämpöisenä.

2. Paahda saksanpähkinät kuivalla pannulla kullanruskeiksi. Jäähdytä.

3. Pese jääsalaatti, kuivaa ja revi käsin vadille. Lisää basilikanlehdet ja rucola.

4. Asettele salaatin päälle juustoviipaleet ja pähkinät.

5. Ripottele päälle hunaja-balsamicokastiketta. Tarjoa loput kastikkeesta erikseen.

Vinkki: Kolme hyvää raaka-ainetta riittää ruokaisaan salaattiin.

Lisää reseptejä: 

Juustosalaatti Välimeren salaatti Ruoka.fi: Taiteilijan salaatti – saksanpähkinää ja sinihomejuustoa


Kommentoi

Kommentoi juttua: Manchegojuusto-saksanpähkinä-rucolasalaatti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.