Reseptit
4
Kiitos

Mango-mignonmaljat

Ainekset

Lisää kauppalistalle
2 Mignon-suklaamunaa

Mangovanukas:

4 liivatetta
2 dl kuohukermaa
½ vaniljatanko
1.5 dl tomusokeria
2 dl turkkilaista jogurttia
1.5 dl mangososetta (Bonne)
(1-2 rkl appelsiinilikööriä, esimerkiksi Grand Marnier tai sitruunamehua)

Valmistusohje

1. Kuori ja paloittele Mignonmunat.
Leikkaa suklaamunat pieniksi
paloiksi. Sulata rouhe vesihauteessa
tai mikrossa. Aseta
neljä viinilasia vinoon esimerkiksi
korkealaitaiseen kakkuvuokaan.
Valuta sulanut suklaa varovasti
laseihin. Nosta vuoka varoen
jääkaappiin ja anna suklaiden
jähmettyä 2–3 tuntia.

2. Nosta liivatteet kylmään veteen
noin 5 minuutiksi. Mittaa kattilaan
kerma ja raaputa joukkoon halkaistun
vaniljatangon siemenet. Anna
seoksen kiehahtaa. Poista vaniljatangot,
huuhtele ne ja anna kuivua
uutta käyttöä varten. Liota kuumaan
kermaan sokeri ja kuivaksi
puristetut liivatteet.

3. Sekoita kulhossa jogurtti, mangosose
ja likööri tai sitruunamehu.
Sekoita joukkoon kermaseos.

4. Täytä lasit seoksella ja nosta
hyytymään vielä jääkaappiin
vähintään 4 tunniksi tai yön yli.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Mango-mignonmaljat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X