Nauti mangonaruja terveellisenä välipalana tai karkin korvikkeena. Naruja voi tehdä myös puolukasta.
Gluteeniton
Kasvis
Laktoositon
Maidoton
Munaton
Ainekset
½ kg
mangoa
1 rkl
sitruunamehua
½ dl
hunajaa
Valmistusohje
1. Kuori mango. Leikkaa hedelmäliha kiveä pitkin. Laita tehosekoittimeen ja soseuta tasaiseksi. Tarkista maku, lisää hunajaa maun mukaan.
2. Levitä sose palettiveitsellä ohuelti kahdelle silikoniselle leivinpaperille tai pingota pellille kelmu. Paista uunissa kiertoilmalla 75 asteessa noin 4–6 tuntia, riippuen mangokerroksen paksuudesta. Narut ovat valmiita, kun pinta ei ole enää kostea.
3. Kumoa leivinpaperille ja leikkaa saksilla sopivan paksuisiksi nauhoiksi. Narut säilyvät suljetussa astiassa noin viikon.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Mangonarut