Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Mangonarut

Nauti mango­naruja terveelli­senä välipalana tai karkin korvik­keena. Naruja voi tehdä myös puo­lukasta.

Ainekset

  • ½ kg mangoa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • ½ dl hunajaa

Valmistusohje

1. Kuori mango. Leikkaa hedelmäliha kiveä pitkin. Laita tehosekoittimeen ja soseuta tasaiseksi. Tarkista maku, lisää hunajaa maun mukaan.

2. Levitä sose palettiveitsellä ohuelti kahdelle silikoniselle leivinpaperille tai pingota pellille kelmu. Paista uunissa kiertoilmalla 75 asteessa noin 4–6 tuntia, riippuen mangokerroksen paksuudesta. Narut ovat valmiita, kun pinta ei ole enää kostea.

3. Kumoa leivinpaperille ja leikkaa saksilla sopivan paksuisiksi nauhoik­si. Narut säilyvät suljetussa astiassa noin viikon.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 26/16.

Lisää hedelmäisiä herkkuja:

suklaakuorrutteiset omenat

Suklaakuorrutteiset omenat

hedelmämarmeladi

Hedelmämarmeladit

Ruoka.fi: Suklaiset banaani-maapähkinäpalat


Kommentoi

Kommentoi juttua: Mangonarut

Sinun täytyy kommentoidaksesi.