Reseptit
yli 60 min
6
Kiitos

Mangosorbetti

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 kypsä mango tai 1 ps (noin 250 g) pakastemangokuutioita
2 dl tomusokeria
3 dl kuivaa kuohuviiniä, kuten proseccoa

Valmistusohje

1. Kuori ja pilko mangot tai nosta puolisulaneet palat teholeikkuriin ja soseuta tomusokerin kanssa tasaiseksi. Sekoita joukkoon kuohuviini. Valuta seos kannelliseen astiaan ja nosta pakkaseen. Anna sorbetin jähmettyä puolitoista tuntia. Sekoita huolellisesti reunoja myöden tasaiseksi. Laita takaisin pakastimeen. Sekoita sorbettia välillä niin, että seos jäätyy hileiseksi.

2. Nosta mangosorbetti pehmenemään ennen tarjoilua. Koverra sorbetista palloja ja annostele tarjoilumaljoihin.

Vinkki: Voit valmistaa mangosorbetin myös jäätelökoneessa. Jos jäädytät liemen teräskulhossa, jäätymisaika melkein puolittuu.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Mangosorbetti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X