Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Mannapuuro

Perinteinen mannapuuro keitetään maitoon ja haudutetaan hiljaa samettisen pehmeäksi. Nauti mannapuurosta aamiaisella tai iltapalana.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

Mannapuuro:

  • 1 l maitoa
  • 2-2 ½ dl täysjyvämannajauhoja
  • ½ -¾ tl suolaa

Valmistusohje

Mannapuuro valmistuu helposti näin:

1.Kuumenna maito kattilassa. Lisää maidon joukkoon jauhot koko ajan sekoittaen.

2. Hauduta puuroa, kunnes se on kypsää. Haudutusaika on noin 15-30 minuuttia. Vesihaudekattilassa mannapuuron kypsymisaika on noin puoli tuntia.

3. Mausta valmis mannapuuro suolalla. Mannapuuroon voit lisätä marjoja, hedelmiä tai hilloa.

Vinkki: Puuro – hyvän olon trendiherkku

Lue myös Anna.fi: Näin syntyy vitamiinivispipuuro


Kommentoi

Kommentoi juttua: Mannapuuro

Sinun täytyy kommentoidaksesi.