Mannapuuro
Perinteinen mannapuuro keitetään maitoon ja haudutetaan hiljaa samettisen pehmeäksi. Nauti mannapuurosta aamiaisella tai iltapalana.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Kasvis
Ainekset
Mannapuuro:
- 1 l maitoa
- 2-2 ½ dl täysjyvämannajauhoja
- ½ -¾ tl suolaa
Valmistusohje
Mannapuuro valmistuu helposti näin:
1.Kuumenna maito kattilassa. Lisää maidon joukkoon jauhot koko ajan sekoittaen.
2. Hauduta puuroa, kunnes se on kypsää. Haudutusaika on noin 15-30 minuuttia. Vesihaudekattilassa mannapuuron kypsymisaika on noin puoli tuntia.
3. Mausta valmis mannapuuro suolalla. Mannapuuroon voit lisätä marjoja, hedelmiä tai hilloa.
Vinkki: Puuro – hyvän olon trendiherkku
Lue myös Anna.fi: Näin syntyy vitamiinivispipuuro
Kommentoi
Kommentoi juttua: Mannapuuro