Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Mansikka-ananassalsa

Mansikka-ananassalsa on kesäisen raikas vaihtoehto mansikkahillolle. Helppo mansikkasalsa maistuu Karibian tapaan kookoslettujen ja kanelisokerilla maustetun kermavaahdon tai jäätelön kera.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Mansikka-ananassalsa:

  • ½ tuoretta ananasta
  • 1 l mansikoita
  • ½-1 dl kookossokeria
  • 1 tl makeaa chilikastiketta tai 1 tl raastettua inkivääriä
  • 1 limetin tai puolikkaan appelsiinin raastettu kuori ja mehu

Valmistusohje

1. Kuori ja halkaise ananas. Poista kova keskiruoti ja leikkaa hedelmäliha pieniksi paloiksi.

2. Poista mansikoista kara ja leikkaa marjat pieniksi kuutioiksi. Sekoita ainekset, lisää mausteet ja anna mansikka-ananassalsan maustua jääkaapissa noin 20 minuuttia

Tarjoa esimerkiksi kookoslettujen kanssa.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Mansikka-ananassalsa

Sinun täytyy kommentoidaksesi.