Reseptit
30-60 min
8
Kiitos

Mansikka-basilikapannacotta

Kesän herkullisin jälkiruoka syntyy mansikoiden ja basilikoiden kera tarjotusta pannacottasta. Verraton herkku - kokeile!

Ainekset

Lisää kauppalistalle
3 dl kuohukermaa
3 dl maitoa
2 rkl makeaa mansikkamehutiivistettä
2 dl Multi-hyytelösokeria
1 prk (200 g) pakastemansikkasosetta
1 rkl hienonnetua basilikaa
Mainos

koristeeksi:

tuoreita lohkottuja mansikoita
basilikanlehtiä

Valmistusohje

1. Keitä kattilassa kermaa, maitoa, mehutiivistettä ja Multi-sokeria puolisen minuuttia ja nosta kattila syrjään.

2. Sekoita joukkoon sulatettu mansikkasose ja hyvin hienonnettu basilika. Kaada seos kahdeksaan annosmaljaan. Anna hyytyä viileässä muutama tunti ennen tarjoilua.

3. Perkaa ja lohko mansikat ja sekoita joukkoon hienonnettua tuoretta basilikaa. Anna mansikoiden maustua ja mehustua hyytymisen ajan. Koristele annokset mansikoilla ja basilikanlehdillä.

Avainsanat

Ruokavalio:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Mansikka-basilikapannacotta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X