Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Mansikka-raparperihillo mikrossa

Pikahillo mansikoista ja raparperista tehdään mikrossa. Vain hetki ja mansikka-raparperihillo on valmista. Tämän helpommaksi ei hillonteko muutu. Nauti herkullisesta hillosta pannukakkujen ja lettujen kanssa.

Ainekset

Raparperi-mansikkahillo:

  • 5 dl mansikoita
  • 5 dl tuoreita tai pakastettuja raparperipaloja
  • 250 g hillosokeria

Valmistusohje

 

  1. Valmista raparperi-mansikkahillo laakeassa, esimerkiksi lasiastiassa. Ripottele joukkoon hillosokeri. Keitä mikroaaltouunin täydellä teholla (650 W) 5 minuuttia.
  2. Sekoita ja jatka kuumentamista 70 prosentin teholla 10-15 minuuttia. Sekoita välillä varovasti.
  3. Anna hillon jäähtyä noin 10 minuuttia. Kuumenna tölkit ja jaa mansikka-raparperihillo pieniin lasitölkkeihin.

Lue myös: Helppo mansikkahillo – näillä vinkeillä onnistut!


Kommentoi

Kommentoi juttua: Mansikka-raparperihillo mikrossa

Sinun täytyy kommentoidaksesi.