Mansikka-raparperihillo mikrossa
Pikahillo mansikoista ja raparperista tehdään mikrossa. Vain hetki ja mansikka-raparperihillo on valmista. Tämän helpommaksi ei hillonteko muutu. Nauti herkullisesta hillosta pannukakkujen ja lettujen kanssa.
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
Raparperi-mansikkahillo:
- 5 dl mansikoita
- 5 dl tuoreita tai pakastettuja raparperipaloja
- 250 g hillosokeria
Valmistusohje
- Valmista raparperi-mansikkahillo laakeassa, esimerkiksi lasiastiassa. Ripottele joukkoon hillosokeri. Keitä mikroaaltouunin täydellä teholla (650 W) 5 minuuttia.
- Sekoita ja jatka kuumentamista 70 prosentin teholla 10-15 minuuttia. Sekoita välillä varovasti.
- Anna hillon jäähtyä noin 10 minuuttia. Kuumenna tölkit ja jaa mansikka-raparperihillo pieniin lasitölkkeihin.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Mansikka-raparperihillo mikrossa